RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Září, 2014 »

Vracejí se k nám rádi

29 Zář

Skutečnost, která potěší :love: – ti, kteří ještě loni ( a předloni a předpředloni a rodiče těchto dětí :)  ) chodili do naší družinky, se moc rádi vracejí tam, kde jim podle jejich slov bylo nejlépe. Vždy je rádi uvidíme a já musím říct, že se mi po nich moc stýská :( ;-( , vždyť jen kvůli nim jsem si skoro už pořídila FB :D . Vždy si jen povzdechnem – škoda, že družina není nafukovací a nemůžu si tu nechat prostě všechny :kiss: :love: !

 

Soutěž týmů – 15 úkolů

25 Zář

Tři týmy a patnáct úkolů – to jsou indicie pro dnešní soutěžní den :bandit: . Že to nebylo ale úplně snadné   8) se můžete podívat na fotkách, které taky nebylo vůbec snadné pořídit :D . Ono taky: zkuste si obyčejným foťákem vyfotit vaše dítě v pohybu :woot: :bandit: – běžící, zaujaté, bavící se, smějící se a soutěžící =]

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Soutěže

 

Terakotová hmota – podzim

24 Zář

Dnes jsme začali tvořit z rychloschnoucí terakotové hmoty. Obrázky vyzdobíme školní jídelnu, kde bude přes víkend probíhat zahrádkářská výstava. Jako téma jsme si zvolili podzim, kterému hnědá barva hmoty více než sluší :love: :) . Paní vychovatelka všem pomáhala zvládnout techniku a nalepila naše obrázky tavnou pistolí na barevné zbytky kartonů.

Jak se vám naše výrobky líbí? :kiss:  Více fotografií naleznete  v Galerii fotek a obrázků. Rádi budeme i za vaše komentáře :wink:

 
 

Stonožky přátelství

23 Zář

Každá stonožka je originál, spousta nožiček, hlavička a jména na článcích tělíčka.. …   :p :) :woot:  podívej, tolik už mám kamarádů !

 
 
Strana 1 / 3     123