RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Listopad, 2012 »

Bambulky

26 Lis

Taková výroba bambulky chce svůj čas :) , vyrobit šablonky, namotat vlnu a pal vyrobit tu kulaťoučkou nádheru :woot: . V družině jsme výrobě bambulí a bambul všeho druhu a velikostí obětovali několik dní, ale výsledek rozhodně stál za to 8) . Nejlíp to šlo Kubovi Oselkovi, který nás pak udivoval svýma super megáckýma bambulama :o . No, jen se podívejte !!! A zkuste si u toho říkat i jazykolam: Moje bambule je nejkulaťoulinkatější, nejkulaťoulinkatější, nejkulaťoulinkatější... :D ^_^ :p

 
 

Digitální kreslení II

20 Lis

Vkládám nové obrázky, které dnes nakreslily naše děti ve školní družině :love: . Stačí jen kliknout na tyto odkazy a zázrak je na světě :D , nemyslíte? Třeba dostanete též chuť si s námi zahrát na grafiky 8) :woot: :wink:

Nela
http://new.weavesilk.com/?eno1
http://new.weavesilk.com/?eoxt
Jiřinka
http://new.weavesilk.com/?eo52
http://new.weavesilk.com/?eoay
http://new.weavesilk.com/?eofm
http://new.weavesilk.com/?eov9
Žaneta
http://new.weavesilk.com/?eo6y
http://new.weavesilk.com/?eobx
http://new.weavesilk.com/?eoke
http://new.weavesilk.com/?eopw
Jana
http://new.weavesilk.com/?enl9
http://new.weavesilk.com/?f6ln
Lucinka
http://new.weavesilk.com/?eo7n
Milunka
http://new.weavesilk.com/?eo8g
http://new.weavesilk.com/?eopw
Natálka
http://new.weavesilk.com/?eo98
Pavlínka
http://new.weavesilk.com/?eoa1
http://new.weavesilk.com/?eogv
http://new.weavesilk.com/?eol
http://new.weavesilk.com/?eorn
Nikolka
http://new.weavesilk.com/?eoek
http://new.weavesilk.com/?eoda
Anetka
http://new.weavesilk.com/?eois

http://new.weavesilk.com/?eoms
 

Digitální kreslení

19 Lis

V pondělí 19.listopadu propuklo v družině malé šílenství :p . Ve frontě na můj notebook pořád stály děti, aby si vyzkoušely digitální kreslení :woot: . Jde o prográmek, který jsem objevila při bloudění netem. Je online, takže není potřeba nic stahovat. Vypadá to opravdu magicky /kouzelně/zajímavě/úchvatně – jak chcete :love: . Tah myškou není totiž jen obyčejný tah, ale tvoří ho abstraktní čára.  Ostatně, podívejte se na naše první pokusy a zkuste sami vytvořit další. Stačí kliknout na tento odkaz : http://new.weavesilk.com/ a nechat se unést svou fantazií, náhodou a výtvarným citem :kiss: .

Výsledná kresba se dá uložit dvojím způsobem, buď celý postup tvoření, podívejte se například na (neskromně :D ) moje dílo http://new.weavesilk.com/?djts Nebo jako vyfocený výsledný obrázek. Pro více fotek se podívejte do Galerie fotek 8) .

 

Ohlédnutí za svíčkama

16 Lis

Jaké svíčky jsme ještě vyrobili a kolik jich nakonec bylo? :o Protože děti nadšeně pomáhaly, je jich na pět bedýnek :woot: . !!!  Příjďte se podívat a koupit si je na Vánoční dílničku :)

 
 
Strana 1 / 3     123