RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Prosinec, 2011 »

Filmový klub – 16. prosince 2011

16 Pro

Dnešní vítězství si s jasnou převahou vybojoval film Prázdniny pana Beana s oblíbeným Rowanem Atkinsonem v hlavní roli. A o čem tento film je? : Původně chtěl pan Bean na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Život tohoto škodolibého smolaře ani mimo hranice Velké Británie nijak nešetří, a tak se pohodová cesta změní v sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí promítáním jeho velmi peprného prázdninového deníčku na filmovém festivalu v Cannes.

Prázdniny pana Beana nebudou stát pouze na své titulní postavě, kromě Atkinsona se ve filmu objeví například francouzská filmová legenda Jean Rochefort nebo držitel dvou oscarových nominací Willem Dafoe. Čeští divácí určitě ocení přítomnost „své“ hollywoodské spojky Karla Rodena v roli otce malého chlapce, o kterého bude Bean během cesty proti své vůli pečovat.

„Věřte, že po dovolené strávené s panem Beanem už bez něj a pochopitelně i bez jeho médi nebudete chtít nikam jezdit,“ uzavírá Eric Fellner, šéf studia Working Title Films, které Prázdniny pana Beana natáčelo

 
Přidat komentář (1)

Publikováno v rubrice Soutěže

 

Konečně !!!

05 Pro

Moje velké prázdniny se protáhly díky (po)operaci a léčbě o několik měsíců ;-( , takže na svůj “ velký návrat“ jsem si musela počkat do 1.prosince. Moc se mi už po Vás všech stýskalo, to mi můžete věřit :love: . Člověk, když leží a není mu dobře, přemýšlí a vidí věci jinak a začne si vážit i ranního vstávání a dobíhání na autobus :p a jiných chuťovek pracovního procesu :whistle: .

K webu naší družiny se dostávám až postupem času a hodně práce mě na něm ještě čeká. Prosím o trpělivost a zachování přízně :) , pracuji současně na školních stránkách, takže  vše dávám do pořádku :bandit: .