RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Únor, 2011 »

Komín z kostek

17 Úno

Jak vidíte na fotkách, dnešní soutěž spočívala ve stavbě co nejvyššího komínu z dřevěných kostek, které jsme si za tím účelem půjčili z naší školky :) . Děkujeme moc :love: . Soutěže se dnes zúčastnilo 11 odvážných soutěžících :) , fotografie pro nás pořídilo fotografické trio : Šimonek Winkler, Vojta Možnar a Cyrda Pavliňák . Fotky jsou moc hezké, co říkáte? :wink:

A jak vše dopadlo? Dnes jsme soutěžili ve dvou věkových kategoriích – mezi mladšími zvítězila Katuška Mlýnková, druhá byla Anetka Janotová , v závěsu za ní  3.místo obsadilo její nerozlučné dvojče Žanetka Janotová. Starší kategorie dopadla následovně: zlatou medaili si vybojoval Michal Potrusil s jeho věží až do nebe :woot: :D , stříbro získala Markétka Oselková a bronzovou pozici si vydobil Kuba Možnar .

Všem vítězům blahopřejeme !!!

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Soutěže

 

Valentýnky

14 Úno

Je snad jasné, že svátek zamilovaných :love: :kiss:   jsme si v naší družince nemohli nechat ujít :bandit: 8) :wink: . A tak se stříhalo, lepilo, kreslilo, vymalovávalo :) . Buclatí amorkové, zamilovaný autobus, prostříhávané přáníčka… to vše jsme stihli udělat :) .

Podívejte se sami, jak jsme šikovní. Taky jste dostali tak hezkou „Valentýnku“ ? :love:

 
 

Kostka

10 Úno

Dnes byla na programu kostka v jiném podání- klasická dřevěná s 40ti dřevěnými kolíčky :) . Takže se jednalo opět o šikovné ruce, mega husté soustředění a kousek pověstného štěstíčka :kiss: . To dnes bylo nejvíce nakloněno Markétce Novákové ze 2. třídy, která zvládla nacpat kolíčky do kostky za nepřekonatelných 47 sekund :woot: :bandit: :o . Na druhém místě skončila opět Markétka :) , tentokráte Oselková, ze 4. třídy. Třetí místo si pro sebe ukořistil další reprezentat druhé třídy :wink:  Kubík Habrcetl . Všem výhercům a všem zúčastněným BLAHOPŘEJEME !!! :love: :love: :love:

Dnes pro nás fotilo trio Lucinka Gazdová, Žáňa Janotová a Markétka Nováková. Myslím, že mají vážně talent :wink: :p :love:

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Soutěže

 

Skládání hlavolamu

03 Úno
 
Přidat komentář (1)

Publikováno v rubrice Soutěže

 
Strana 1 / 2     12