RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Leden, 2011 »

Lední medvědi

31 Led

Brum brum brum :) . Všady plno sněhu, mrzne až praští :woot: , tak není divu, že se nám v družince začali přemnožovat lední medvědi :wink: :p . Stačí jen výkres, nůžky, lepidlo, fixy a hlavně  šikovné ruce =] … a už to tady bíle řádí :D . Zkusíte to taky?  :whistle:   Brum… brum… brum :kiss:

Pro více fotek nezapomeňte vždy navštívit naší Galerii fotek a obrázků :ninja:

 
 

Narozeniny v ŠD

26 Led

Tak takhle slavíme svoje narozeniny s kamarády v družince :love: . Oslavenec přinese sladkosti a očekává gratulace :kiss: :woot: . Gratulanti si stoupnou do řady a snaží se vymyslet nějaké opravdu originální a neotřelé přání 8) , neboť podle toho, jak oslavence zaujme, dostane za něj ňamku :) :p . Tentokráte slavila dvojčata :love:  Anetka a Žanetka :kiss: .

A jak slavíte narozeninky u Vás? Napište ^_^

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Hrajeme si

 

Po plese

24 Led

Spousta sukýnek a třásní :love: , náhrdelníků z květů :kiss:   i bojových ze zubů divé zvěře :wink: , plno palem , slonů, lvů, pand, hadů, tygrů—  :whistle: .. … to vše nám tady zůstalo po plese v družince. Nepořádek se sklidí, ale vzpomínky na ples a naše vystoupení nám zůstanou  :love: a hudba z Waka waka bude znít v naších uších dlouho :D :whistle: :woot: :love: .

 
 

Chystáme se na ples

20 Led

Na sobotním Školním plese vystoupí všichni :wink:  žáci naší školy na tradičním předtančení. A protože letos tančíme na písničku Waka waka od Shakiry :love: , jako dekoraci a výzdobu tělocvičny ztvrárňujeme džungli :) . A džungli dělají hlavně zvířata :woot: .

Podívejte se, jak se nám práce daří :kiss: . Více a další zprávičky z plesu budou jistě brzy následovat 8) .

Které zvíře se vám nejvíc líbí? Pište do komentářů. Těšíme se na  vaše reakce :love:

 
 
Strana 1 / 2     12