RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Prosinec, 2010 »

Veselé Vánoce!

23 Pro

Vánoce jsou tady, a proto bychom Vám chtěli popřát trochu klidu a pohody s rodinou či přáteli, abyste ten letošní rok zakončili co nejlépe a dlouho na něj vzpomínali. :) Tentokrát to totiž konečně po mnoha letech vypadá na pořádně zasněžené svátky, jak si je všichni představujeme! Doufejme ale, že si Ježíšek někde  neužene frakturu některé ze svých letitých končetin a stihne všechny dárky doručit včas  :)

Již nyní se těšíme na to, co nám přinese rok 2011! Tak brzy naviděnou u dalších článků na našem webu… :wink:

 
Přidat komentář (1)

Publikováno v rubrice Všeobecně

 

Vánoční dílnička

14 Pro

Halo, halooooo :)   :) . Zveme Vás všechny na oblíbenou akci naší školy, kterou Vánoční dílnička rozhodně je :wink: . Vyrábět si krásné výrobky  a kochat se předvánoční atmosférou tvoření 8)   můžete hned po skončení družiny, tedy od 15 hodin. Nezapomeňte se podívat na plakát a zjistit, co vše si vzít sebou ^_^ .

Těšíme se na Vás :love: .

PLAKAT vanocni dilnicka 2010 ke stažení

 

Zimní design webových stránek

09 Pro

Tak je to tady! Jak jsme slibovali, se změnou ročního oddobí přichází také nový design našeho webu školní družiny Radějov. :) Prozatím se nachází v procesu vývoje a dolaďování detailů, přesto se dá říci, že z 80 % je již hotový.

Opět jsme ponechali kostru webu nepozměněnou, příjde nám to totiž praktické a co víc – zůstanou zachovány základní charakteristické prvky, pro které je web dobře zapamatovatelný a na které si pravidelní návštěvníci již stihli navyknout. =]

Doufám, že se Vám bude design stránek líbit a že bude korespondovat s výjevem za okny našich obydlí. Jinými slovy – Ať je ta letošní zima pořádně zasněžená! :) Pro jakékoliv připomínky či hodnocení pište do komentářů, jsem přístupný diskuzi. :wink:

P.S.: První tři hodnotné komentáře k novému designu od dětí, rodičů či přátel školy budou odměněny speciální cenou, tak se snažte! Pro odměnu nechť se výherci poté dostaví k paní vychovatelce.  :wink:

MHOE

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Všeobecně