RSS
 

« Příspěvky za měsíc: Říjen, 2010 »

Náramkování

28 Říj

Jednoho dne se do družiny vkoulelo kouzelné kolečko :whistle: . A že bylo opravdu kouzelné, přesvědčili se vzápětí všichni, jen co nás paní vychovatelka  naučila  s ním dělat krásné náramky z bavlnek :love: :bandit:

Jak vidíte na fotkách, od té chvíle jsme byli opravdu jak začarovaní =] :D . Náramkovalo se prostě všude :ninja: , nejen v družině, ale i ve Filmovém klubu, o přestávkách i na zahradě :wink: .

Na více fotek a na naše úžasné výrobky jukněte do Galerie :woot:

 
 

Úklid družinky

26 Říj

Po dvou měsících chození do družiny nastal čas, kdy jsme museli udělat  VELKÝ ÚKLID DRUŽINY . Nejdřív to vypadalo celkem nevesele :(   :sick: , ruku na srdce ^_^ , do uklízení se prostě  nikomu nechce ;-( . Když uklízíte své hračky doma, věřte nám, není to ještě tak strašné, ale když se vysypou všechny hračky z družiny na koberec, je to velká halda :o .

Nejdřív jsme tedy udělali velký nepořádek :D a z něj pak postupně vznikal pořádek. Vše se vrátilo na místa:  hračky, stavebnice, pastelky i fixy… :) .

Musím ještě jednou všechny děti pochválit :love: :kiss: :woot: . Díky Vám je zase družinka jako ze škatulky :wink: .

 
Přidat komentář (0)

Publikováno v rubrice Všeobecně

 

Superstars – 21.10.2010

21 Říj

Čtvrteční družina ožila přípravami na Superstar .Soutěžící si oprášili nejlepší hity ze svých databází :whistle: , diváci se usadili a přímý přenos by jistě brala i Nova  =] . Ozvučení s mikrofonem dodalo všemu profesionální nádech :wink: , takže jsme si mohli vychutnat 11 písní, některé i s doprovodem puštěného CD.

Moderátorské duo bratrů Možnarů :love: , vše zvládalo na výbornou. Kubovy vtipné moderátorské vstupy jsme ocenili častým smíchem :D .

A  jak vše dopadlo? :o Ocenění dnes dostalo všech 11 zpěváků. Jmenovitě a dle pořadí : První Superstar se stal Michal Potrusil za Corridu od Kabátů 8) , Šimon Winkler (škoda že nakonec nedokončil Justina Biebera :woot: ), Jakub Možnar, Jakub Habrcetl, Aneta Janotová, Timea Lapčíková, Žaneta Janotová, Nina Lapčíková, Markéta Nováková, Markéta Oselková a Kateřina Mlýnková.

Blahopřejeme !!!!!!!!! Příští čtvrtek se sejdem u Hádanek :p

Na fotoreportáž se podívejte opět do Galerie :ninja:

 
Přidat komentář (2)

Publikováno v rubrice Soutěže

 

Pracujeme na počítači :-)

18 Říj

Že počítač není jen k paření her a sjíždění netu, či přeposílávání mejlů :sick: :D :alien: se v naší školní družině ví už dlouho :wink: .  Učíme se pomalounku základům práce na něm. Tady vidíte ukázku našich wallpaperů :) , vytvořených v programu Malování.

Tak jakpak se vám líbí? Který nejvíc?  :love: Zkoušíte i vy něco podobného? Napište nám 8)

 
Strana 1 / 3     123